Home Novosti Golf teren Golf resort & Sport hotel Dionice Golf akademija Kontakt
 
25.10.-27.10.2002. godine
održava se tradicionalni međunarodni "Croatia Open 2002" golf turnir na kojem će sudjelovati natjecatelji iz cijeloga svijeta.
Zahvaljujemo se sponzorima.
Više o turniru pročitajte na stranici www.croatia-golf.hr/open2002
NOVO TRŽIŠTE RUŠI SVE REKORDE

Ono što je šezdesetih i sedamdesetih počelo kao nezaustavljivi prelazak tenisa u masovni šport i od tada donijelo prosperitet čitavoj branši industrije koja je posvećena slobodnom vremenu, našlo je danas u svijetu golfa svoju analogiju. Golf je vrsta sporta s najvišim postotcima rasta. U sadašnje vrijeme postoji preko 272.000 aktivnih golfera – porast za 500% u usporedbi s 1975. godinom. Prognozira se daljnje udvostručenje na pola milijuna u 2000. god.

BUSINESS & GOLF – FORMULA ZA PROFITABILNU POTROŠNJU

Golf je rijetko samo golf. Veliki dio atraktivnih golfera dolazi iz businessa, tamo gdje počinje golf ne prestaje business. Poduzetnici i manageri znaju spojiti golf i seminare i tako bolju kvalitetu života pretvoriti u profitabilne perspektive. Hotelijeri s osjećajem za tržišni razvoj, iz toga su napravili posao života.


GOLF RESORT HOTEL – POSLOVNA IDEJA I BUSINESS & GOLF-TREND

U Velikoj Britaniji, Japanu ili SAD-u, golf u businessu već odavno igra važnu ulogu. U jednoj anketi grupe hotela Hyatt među američkim managerima, rukovodeća osobe su izjavile, da se stvarni poslovi umjesto za konferencijskim stolom sve češće sklapaju na igralištu za golf. I Kanadski Pacific-Hotels & Resorts reklamira se sloganom «Meet your client on our turf.» (Sastanite se sa svojim klijentom na našoj livadi) Golf & Business hoteli koji postoje u Njemačkoj su dokazali da je taj koncept i ovdje uspješan.INVESTIRAJTE TAMO, GDJE "BUSINESS-GOLFER" TROŠI SVOJ NOVAC

Ne postoji ni jedna druga vrsta rekreativnog sporta, kod kojeg tako mnogo aktivnih sudionika raspolaže sa tako visokim prosječnim dohotkom. Inače, nigdje također ne postoji takva spremnost, da se za ugodnosti na putovanju, za visoku razinu hotelskog ambijenta, za obrok u njegovanoj atmosferi, potroši tako puno novaca.
Sudjelujete u iznad svega rentabilnom poslu sa slobodnim vremenom za business; putem sudjelovanja u izuzetnom Golf Resort & Sport hotelu Dolina Kardinala.

NE STOJI SE SAMO NA JEDNOJ NOZI- NITI KAO GOLFER NITI KAO INVESTITOR

Sukladno našoj filozofiji, da je precizna raspodjela investicijskog kapitala najbolji jamac ne samo za sigurnost, nego i za rentabilnost investicije, nudimo Vam sudjelovanje u izvanrednom fondu nekretnina, u kojem ćete Vaš profit sigurno postaviti na obje noge.