Home Novosti Golf teren Golf resort & Sport hotel Dionice Golf akademija Kontakt
 

25.10.-27.10.2002. godine
održava se tradicionalni međunarodni "Croatia Open 2002" golf turnir na kojem će sudjelovati natjecatelji iz cijeloga svijeta.
Zahvaljujemo se sponzorima.
Više o turniru pročitajte na stranici www.croatia-golf.hr/open2002
GOLF RESORT HOTEL – POSLOVNA IDEJA I BUSINESS & GOLF-TREND

U Velikoj Britaniji, Japanu ili SAD-u, golf u businessu već odavno igra važnu ulogu. U jednoj anketi grupe hotela Hyatt među američkim managerima, rukovodeće osobe su izjavile, da se stvarni poslovi umjesto za konferencijskim stolom sve češće sklapaju na igralištu za golf. I Kanadski Pacific-Hotels & Resorts reklamira se sloganom «Meet your client on our turf» (Sastanite se sa svojim klijentom na našoj livadi). Golf & Business hoteli koji postoje u Njemačkoj su dokazali, da je taj koncept i ovdje uspješan.

U idili krajolika, smješten u nedirnutoj prirodi stoljetnih šuma u neposrednoj blizini rodnog mjesta kardinala Alojzija Stepinca, svojim arhitektonskim rješenjem sastavni je dio ovog povijesnog ambijenta. Reprezentativna, s osjećajem za vrtnu arhitekturu oblikovana okolina hotela moći će primiti i najzahtjevnijeg gosta. Hotel sa 5 zvjezdica sa svojih 30 najsuvremenije uređenih soba, te 4 luksuzna apartmana, ima za cilj ponuditi ambijent i servis gostima iz čitave Europe i šire te potpuno zadovoljiti i najprofinjeniji ukus. I ovdje je glavna poslovna ideja povezivanje bussinesa i slobodnog vremena s mogučnošću simpozija i golfa, kao i fitness i welnes aktivnosti. Paralelno s tim u sastavu hotela nalazi se restoran za 90 mjesta s vrhunskom internacionalnom kuhinjom, coctail bar, konferencijske dvorane, beauty farm s bazenom, saunom i prostorijama za fitness kao i praktičan golfshop, ponudom teniskog i jahačkog sporta, ribolova.

SOBE

Hotelske sobe će biti velike između 30-35 m2 i opremljene u skladu sa standardom kuće; velika kupaonica. Sve armature kao i pločice izrađene su od materijala visoke kvalitete. U ostalom stambenom prostoru – naglasak se daje «stanovanju» polaže se kvalitetan tapison. Namještaj soba će se znatno razlikovati od uobičajenog «hotelskog komfora» i neće ostaviti neispunjenu nijednu želju gosta. Predviđeni su dvostruki kreveti s varijabilnim stolivima, ugodna garnitura za sjedenje kao i pisaći stol sa stolicom. Sve, kao i dekoracija i rasvjeta, u ekskluzivnom dizajnu. Tehnička oprema soba biti će u skladu s najnovijim dostignućima: mobilni telefon, satelitska TV s video-rekorderom, priključak za telefax i mogućnost priključka malog računala.

GASTRONOMIJA

Restaurant sa svojih cca 90 mjesta biti će jezgra hotela. Opremit će se u elegantnom engleskom stilu i omogućiti pogled prema jugu na čitav golf – teren. Zimski vrt i prema naprijed pomaknute terase, pozivat će na ugodan boravak. Pored restorana opremit će se i «Cooking Centar», kako bi se dnevno u svako doba mogla ublažiti «Mala glad» gostiju. Doručak neće biti prilagođen samo kao vitalan onima koji paze na prehranu, nego će i drugim gostima s američkim ili engleskim breakfastom pružiti ugodan početak dana.

SIMPOZIJI

Optimalna prometno-tehnička struktura čini Golf Resort & Sport hotel Dolina Kardinala, kao hotel za simpozije i seminare, atraktivnim i onima najudaljenijima. Sa svojom mnogostrukom ponudom sporta, fitnessa i wellnessa on se brine, da tijelo i duh ostanu u skladu. Opremaju se varijabilne konferencijske dvorane, koje zavisno o potrebi nude kapacitete za 10 do 200 osoba. Opremljene najmodernijom tehnikom simpoziji i seminari će donijeti potpuni uspjeh.

BEAUTY & FITNESS – FARM

Ovaj sektor hotelskog i sportskog kompleksa  Doline Kardinala vodit će se po načelu cjelovitosti, u što su uključeni tijelo i duh, koji moraju biti u skladu. Duhovna ravnoteža je odlučujući sastavni dio kvalitete ljudskog života. Pored zdravlja i vanjski izgled čovjeka predstavlja temelj vlastitog osjećaja vrijednosti, a time i djelovanje na druge. Njegovani vanjski izgled nikad nije igrao veću ulogu nego u današnje vrijeme. Da bi se to sve moglo ponuditi gostima kuće, izgradit će se beauty farm, koja će udovoljiti najvećim zahtjevima i neće ostaviti neispunjenu nijednu želju. Ponuda će sadržavati od hair stylinga, preko individualnih kozmetičkih tretmana, višednevnih aranžmana do tjedna ljepote. Sektor fitnessa nudi veliki plivački bazen sa slobodnim pogledom na golf teren. I u zimi se može plivati u grijanom outdoor-bazenu zahvaljujući kanalu koji vodi na otvoreno kupalište. Sauna s finskom parnom kupkom, aroma-sauna, bio-sauna, whirlpool, solariji i prostori za odmaranje, pružaju gostu mogućnost relaksacije i oslobađanja napetosti. U velikom studiju za styling tijela i fitness, gost ima mogućnosti i na najmodernijim spravama stjecati novu snagu. Tako posjetitelj u ovom sektoru ima mogućnost, dovesti tijelo i duh u harmoniju. Koncept koji dodatno privlači zahtjevnog i bogatog gosta i poziva na boravak, koncept čijim će uspjehom kuća dobiti i drugi oslonac, a time i vama, investitoru pružiti više zadovoljstva.